Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Szoftverek telepítése, beállítása - rendszerkarbantartás


Feltelepített programjai nem úgy viselkednek, ahogy Ön szeretné? Gondot okoz egy-egy szoftver telepítése, beállítása? Segítünk, hogy a számítógépe úgy működjön, ahogy Ön szeretné.Legyen szó kereskedelmi vagy ingyenes programról, mi segítünk az Ön igényeit figyelembe véve kiválasztani, telepíteni és beállítani a szoftvereket.

   
Operációs rendszerek Operációs rendszerek

Windows operációs rendszere akár Windows 7, 8.1 vagy Windows 10 folyamatos karbantartást, odafigyelést igényel, ha nem szeretné bizonyos időközönként újratelepíteni különböző okokból. Egy rosszul beállított rendszer nagyon lassú tud lenni, időnként lefagy, bizonyos funkciók nem működnek. Segítünk, hogy rendszere ismét gyors és biztonságos legyen!
 
     
Irodai alkalmazások Irodai alkalmazások

Munkája során sűrűn használ irodai alkalmazásokat, mégis vannak olyan funkciók, amelyek hibásan vagy egyáltalán nem működnek. Segítünk kiválasztani, telepíteni vagy beállítani minden olyan szoftvert, amelyet Ön napi munkája során igénybe vesz, legyen az irodai alkalmazás, segédprogram vagy speciális célra fejlesztett szoftver.
 
     
Grafikai szoftverek Grafikai szoftverek

Grafikai programra van szüksége? Legyen szó akár képszerkesztő- képnézegető programról vagy vektorgrafikus alkalmazásról, fizetős vagy ingyenes szoftverről nálunk megtalálja. Természetesen a kiválasztástól a beszerzésen keresztül a telepítésig és beállításig mindent megoldunk.
 
     
Vírus védelmi programok Vírus védelmi programok

Reméljük nem mondunk senkinek újdonságot azzal, hogy ma már elengedhetetlen, hogy számítógépünk rendelkezzen víruskereső szoftverrel, hiszen az Internetre csatlakozó számítógépek folytonos támadásnak vannak kitéve. Ezeket a szoftvereket azonban érdemes úgy beállítani, hogy minél hatékonyabban védjék a számítógépet, miközben az erőforrásokkal is megfelelően bánnak és nem akadályozzák a felhasználót a mindennapi munkában illetve szórakozásban. Segítünk feltelepíteni illetve beállítani az Ön által használt vírusvédelmi szoftvereket vagy komplex internet biztonsági csomagokat.
 
     A Net Time Bt. az alábbi problémáknál segít önnek: számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, adatmentés, vírusirtás, számítástechnikai eszközök forgalmazása, hálózat, szoftverek telepítése beállítása.

 

Számítógépjavítás az otthonában!
Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb.


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.