Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, számítástechnikai eszközök forgalmazása 2143 Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Számítógép szerviz, számítógépek javítása, karbantartása.Elromlott a számítógépe? Nincs ideje, hogy szervizt keressen, vagy elvigye gépét. Forduljon hozzánk bizalommal! Számítógépjavítás akár az Ön irodájában vagy otthonában is, teljeskörű garanciával.


Számítógép javítási szolgáltatásunk kapcsán a leggyakrabban előforduló hibák amelyekkel ügyfeleink hozzánk fordulnak:

  • Nem indul el a számítógép.

  • A számítógép elindul, de nincs kép.

  • Nagyon lelassult a PC, szinte használhatatlan.

  • Indítás után néhány perc elteltével lefagy vagy újraindul.

  • Kék képernyő (kék halál) jelent meg.

  • Áramszünet vagy véletlen kikapcsolás után nem bootol.

  • Kattogó hangot lehet a számítógép belsejéből hallani.

  • Bekapcsoláskor égett szagot érezni.

  • Nincs hang vagy hálózat.

  • Internetezés során mindenféle ablak jelenik meg a képernyőn.

Sorolhatnánk még a számítógépek hibajelenségeit, hiszen nagyon sokféle meghibásodással találkozunk nap mint nap. Néha a hozzánk fordulók már egész pontos hibajelenség leírással érkeznek, néha azonban annyit tudunk a számítógépükről, hogy "tegnap még minden jól működött, ma pedig a bekapcsoláskor nem indul el".
Számítógép javítás az otthonában!
     

A számítógép javítás menete:

Az első lépés a hibajelenség és a hibaforrás detektálása. Ez néha csak hosszabb tesztelés (pl fagyások vagy kék halál jelenség) során jelentkezik. A hibák egy része hardverek meghibásodásából (alaplap, memória, winchester vagy tápegység) következik be, míg más részük programok meghibásodásából, rossz beállításból vagy vírusok tevékenységének a következménye. A hiba javításáról illetve a javítás várható költségeiről árajánlatot adunk.

Amennyiben az árajánlatunkat Ön elfogadja, elvégezzük a javítást, ha nem fogadja el akkor visszaadjuk a számítógépet.

Ilyen esetben nem számítunk fel külön bevizsgálási díjat!

 
     
Hardveres meghibásodások esetén mindig új alkatrészt építünk be!

Kizárólag neves gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, ezekből is csak azokat megtartva, amelyekkel az elmúlt évek alatt pozitív tapasztalokat szereztünk. A beépítésre kerülő alkatrészek kiválasztásánál a fenti szempontok mellett fontos számunkra, hogy Önnek minél jobb ár-érték arányú megoldást javasoljunk. Ajánlatunkban illetve személyes megbeszélésünk során pontosan ismertetjük minden lehetséges megoldás előnyét és hátrányát. Ezek ismeretében Ön képes lesz az Önnek illetve cégének legmegfelelőbb megoldást választani.
 
     
A felhasznált alkatrészekre és az elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Tudjuk, hogy vásárlóinknak milyen fontos a garancia, ezért az általunk javasolt eszközöknél nem csak arra figyelünk, hogy minél jobban megfeleljenek a vásárlók elvárásának, hanem arra is, hogy minél hosszabb garanciaidővel rendelkezzenek. Az alap 1 éves garancián túlmenően néhány terméket 3 éves (pl Samsung winchesterek, Asus, Gigabyte alaplapok videokártyák, Kingmax memória) 5 éves (pl. Logitech és TP-Link eszközök) illetve élettartam garanciával (Buffalo, Geil memória, stb.) forgalmazunk. A számítógép javítás megtörténte után az átadásnál Ön meggyőződhet erről. A beépített új alkatrészt garancia papírral adjuk át és visszaadásra kerül a régi hibás alkatrész is. Garanciánkkal kapcsolatosan itt olvashat részletesebben.
 
     
  Miért érdemes bennünket választani?
 Amennyiben számítógépe meghibásodott vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.