Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök Kistarcsa Bellus József u. 16.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Hálózat tervezés, kiépítés


Számítógépeit szeretné hálózatba kötni? Szeretne egyszerre több géppel csatlakozni az Internethez? Távoli nyomtatókat szeretne elérni vagy állományokat megosztani számítógépei között?

Elege van a kábelekből és vezeték nélküli kapcsolatot szeretne? Segítünk nem csak megtervezni és kivitelezni, de hatékonyabbá is tenni hálózatát. Hálózati problémáknál segítünk Önnek.


Hálózat az irodában.

Cége megbízható működésének alapfeltétele a jól működő informatikai háttér, amelybe beletartozik a számítástechnikai hálózat is. Lényeges azonban, hogy ez a hálózat az Ön igényeire legyen szabva. Cégünk szakemberei megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, hogy felmérve a meglévő eszközöket és az Ön jelenlegi és leendő igényeit olyan tervet készítsenek, amely költséghatékony módon tudja ezeket az igényeket a leghatékonyabban kielégíteni.


Hálózatok kiépítésére többféle megoldás létezik. Személyes megbeszélésünk során pontosan ismertetjük minden lehetséges megoldás előnyét és hátrányát. Ezek ismeretében Ön képes lesz az Önnek és cégének legmegfelelőbb megoldást választani.


Természetesen, nemcsak a döntéselőkészítésnél segítünk, szolgáltatásunk komplex, tehát egészen az igényfelméréstől a tervezésen át, az eszközök beszerzéséig és telepítésig mindent megoldunk. A rendszereinkhez teljes körű szaktanácsadást és terméktámogatást biztosítunk.


Meglévő hálózatát is felülvizsgáljuk és javaslatot teszünk a hatékonyabb működésre.


A hálózat üzemeltetésének a legjobb és leghatékonyabb módja, ha külső céget bíz meg vele. Cégünk vállalja hálózatok felügyeletét és üzemeltetését. Outsourcing szolgáltatásunk igénybevételével Ön biztos lehet, hogy a legköltséghatékonyabb megoldást választotta.

   

Hálózat otthon.

Ma már egyre több olyan számítástechnikai és szórakoztatási eszközt használunk az otthonunkban amelyek hálózatba köthetőek. Elég, ha csak az alábbi felsorolásra gondolunk:


 • PS3,
 • Xbox,
 • számítógép,
 • Home Theater PC,
 • Notebook,
 • Netbook,
 • iPhone/iPad/Blackberry,
 • egyéb WIFI-s készülék,
 • NAS (Network Attached Storage) hálózati háttértár,
 • hálózati nyomtató,
 • LCD TV,
 • vezeték nélküli (Wireless) Router
 • WI-FI eszközök

   
Jogosan merül fel az igény, hogy ezeket az eszközöket kapcsoljuk össze és használjuk ki az így létrejövő hálózat előnyeit. Adatokat, képeket, zenét és videókat tudunk így megosztani. Egyszerűbbé válik a nyomtatások kezelése, az adatmentések központi megoldása stb.


Amennyiben Ön is szeretne hatékonyabban dolgozni, vagy szórakozni, mindezt megfizethető áron és nagyobb biztonságban, legyen szó az irodáról vagy az otthonáról, akkor keressen bennünket! Munkatársaink mindenben állnak rendelkezésére, hálózati szolgáltatásunk tartalmazhatja igény szerint a hálózatok (vezetékes és vezeték nélküli) tervezését, kiépítését, karbantartását és üzemeltetését is.


Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.