Net Time Számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, vírusirtás, adatmentés, számítástechnikai eszközök, Kistarcsa Bellus József u. 16.

Cégünkről


A Net Time Számítástechnikai Bt.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy minőségi számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Az indulás óta azon dolgozunk, hogy minél szélesebb elégedett vevőkört tudhassunk magunkénak a vállalati, intézményi szférában és a magánszemélyek között. Ehhez megfelelő alapot adott, hogy 2003-tól részt vettünk hivatalos értékesítési pontként a Sulinet Expressz pályázatban.


Cégünk hosszú távú együttműködésre törekszik partnereivel. Ez az együttműködés az ingyenes tanácsadástól, az eszközbeszerzésen túl magában foglalja azokat a szolgáltatásokat amelyek vevőinket elégedetté teszi. A Net Time Bt. az alábbi problémáknál segít önnek: számítógép szervíz, számítógép javítás, rendszerkarbantartás, adatmentés, adatvesztés utáni adathelyreállítás, vírusirtás, vírusvédelem, számítástechnikai eszközök forgalmazása, hálózat.

Számítógépjavítás az otthonában! ----> Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)


Számunkra egy-egy vevői igény, egy rendszer karbantartása vagy hardver eszköz leszállítása beüzemelése nem egy üzlet lezárása, hanem egy korrekt és elégedett partnerkapcsolat kezdete ügyfeleinkkel. Ezt tükrözi az a tény is, hogy az elmúlt időszak alatt mind partnereink száma, mind szolgáltatásaink köre jelentősen kibővült.


Tevékenységünk széleskörű, az informatika valamennyi ágára kiterjed és amelyet négy fő csoportra oszthatunk:

- számítógépes rendszerek és hálózatok (vezetékes és vezeték nélküli) tervezése, kiépítése, karbantartása és üzemeltetése.

Az igényfelméréstől a tervezésen át, a számítógépek és eszközök beszerzéséig és telepítésig mindent megoldunk. A rendszereinkhez teljes körű szaktanácsadást és terméktámogatást biztosítunk.
 
     

- hardver eszközök és szoftverek kereskedelme.

Az elmúlt évek töretlen fejlődését a tudatosan kialakított termékválaszték és a minőségi vevőkiszolgálás biztosította. Kínálatunk mára a professzionális számítástechnikai eszközöktől, a PC részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, ezzel több ezres termékskálát eredményezve. Az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök neves gyártóktól származnak, az ezekből összeállított számítógép konfigurációknak pedig átadás előtt szigorú teszteknek kell megfelelniük. Természetesen szoftverekkel (az operációs rendszerektől az irodai alkalmazásokon át a védelmi megoldásokig) és kellékanyagok széles választékával is fogadjuk vásárlóinkat. A teljesség igénye nélkül néhány gyártó, melyek termékeit fogalmazzuk: Microsoft, Hewlett-Packard, Intel, APC, Asus, Canon, Samsung, LG, Panda, Gigabyte, Eaton, Dell.

 
     
- informatika oktatás

Oktatási tevékenységünk keretében évek óta részt veszünk felnőttképzésben illetve lehetőség van cégekhez kihelyezett felhasználói képzésekre.
 
     
- szerviz és a rendszerkarbantartás

Ügyfeleinknél felmerülő hardver- és szoftvergondokat hárítjuk el, legyen szó garanciális vagy garancia időn túli javításokról, eszközök és programok telepítéséről, bevizsgálásról, komponensek cseréjéről. Szolgáltatásunk kiterjed notebook-ok és asztali számítógépek javítására, bővítésére valamint adatmentésre, sérült vagy törölt adatok visszaállítására. Komplett megoldásunk van az Internetes védelem és biztonság kialakítására (vírus- és spyware elleni védelem, tűzfal, spam szűrés stb), internet kapcsolat megosztására (router beállításra stb.). Segítünk az operációs rendszer és alkalmazások telepítésénél, vagy ha váratlan informatikai problémája támad.
 
     
Minőségpolitikánk:

Számunkra a legfontosabb szempont a partnereink elégedettsége.
Akkor lehetünk sikeresek, ha vevőink és partnereink elégedettek, ha azt érzik, hogy itt Ők vannak a középpontban és minden tevékenységünk a szolgáltatásainkat igénybe vevők érdekeit szolgálja. Ezt nagyfokú figyelemmel, megfelelő és folyamatosan fejlesztett szaktudással, illetve a vevői visszajelzések érdemi figyelembevételével érhetjük el.

Minőségpolitikánk kulcsszavai:
  • a tisztesség,
  • a megbízhatóság,
  • a pontosság,
  • és a minőség,

így biztosítva vevőink, megrendelőink felé a mindenkor színvonalas és pontos, tehát minőségi szolgáltatást, valamint a megbízható és korrekt magatartást. Mindezek segítik, hogy elért eredményeinket és jó hírünket ezután is megőrizzük. Ügyfeleink visszajelzései és az eddigi sikerek további munkára, folyamatos tanulásra és fejlődésre sarkallnak bennünket.
 


Munkatársaink olyan szakemberek, akik hosszú évek óta jelen vannak az informatika rohamosan fejlődő világában. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk az informatika fejlődésével, folyamatosan képezzük magunkat. Ez a szakmai múlt és egyre bővülő ügyfélkörünk is arról tanúskodik, milyen színvonalú munkát végzünk.


Több éve hűséges üzletfeleink is ezt értékelik bennünk. Cégünk mindegyik munkatársa nagy számítástechnikai gyakorlattal rendelkezik. Ez a sokéves tapasztalat az alapja a hozzánk fordulók problémáinak a megoldásának.


Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket, hogy személyes megbeszélés után egy sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolat jöhessen létre.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.