Adatmentés, adat visszaállítás, sérült és véletlenül letörölt állományok helyreállítása! Budapest, Kistarcsa és környéke (Kerepes, Szilasliget, Csömör, Nagytarcsa, Gödöllő, Mogyoród stb)

Adatmentés és visszaállítás


Nem lehet elég alkalommal hangsúlyozni, hogy számítógépeinkben nem a hardver, vagy az azon futó szoftverek, hanem a számítógépen tárolt adatok képviselik a legnagyobb értéket. Sajnos a felhasználók egy része nem fordít kellő figyelmet és energiát ezen adatok védelmére, és csak akkor jön rá a fenti állítás igazára, amikor már késő. Cégünk ilyen helyzetekben is megpróbál segíteni.


Sérült merevlemezről adatmentés, adat helyreállítás.

Jó eséllyel vállalunk adatmentést a következő típusú merevlemez (HDD) hibáknál:


  • véletlenül letörölt állományok,
  • vírusok okozta meghibásodások,
  • logikai hiba,
  • partició sérülések,
  • újraparticionált lemezek,

 
     

Sérült adathordozókról (pendrive, memóriakártya) adatmentés, adat helyreállítás.

Megsérültek az adatok a pendrive-ján, vagy a nyaralás képeit véletlenül letörölte, esetleg telefonja memóriakártyájáról vesztek el adatok?

Ha nem fizikai sérülés vagy zárlat miatt következett be adatvesztés, akkor ezek a hibák jó eséllyel javíthatók, az elveszett adatok vagy egy jelentős részük visszanyerhetők. Fontos azonban, hogy ilyen esetekben nem szabad a továbbiakban használni az eszközt, mivel az adatmentés esélyét ez nagy mértékben rontja. Forduljon hozzánk és mi megpróbálunk segíteni!

 
     
Nem vállaljuk az alábbi típusú meghibásodásokat:

  • fizikai (törés, égés, stb) sérülések,
  • elektronikai meghibásodások,
  • RAID tömb hiba.

 
     
Az adatmentés, adathelyre állítás menete:

A sérült adathordozót (winchester, pendrive...stb) az átvételt követően bevizsgáljuk, majd az adatmentésről árajánlatot adunk.

Amennyiben az árajánlatunkat Ön elfogadja, elvégezzük az adatmentést, adat helyreállítást, ha nem fogadja el akkor visszaadjuk az adathordozót.

Nálunk csak sikeres adatmentés esetén kell fizetni. Nem számítunk fel külön bevizsgálási díjat!
 Amennyiben adatmentésse, adat helyreállítással kapcsolatosan érdeklődik, esetleg sérült adathordozóról szeretné adatait lementeni vagy visszaállítani, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.